Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 371 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
John Groningen 22 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto wilde niet starten en ze kwamen langs in coronatijd. Zelfs deze hulp kreeg de auto niet aan de praat maar de wagen werd netjes opgehaald en gerepreerd. Snel en betrouwbaar en zeer hulpvaardig
10
Nathalie Groningen 16 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Beste lezers, Wij hebben op Vrijdag 13 Maart een tweedehands Daihatsu (met 3 maanden Bovag garantie) bij Garage Oldeman gekocht. De door ons met de verkoper afgesproken werkzaamheden aan de auto (APK, radio, kleine beurt, controle airco en een nieuwe trekhaak) waren correct uitgevoerd. Zelfs een extra matten set en een volle tank benzine waren niet vergeten. Wij bevelen daarom deze garage bij iederéén aan! Groeten van de zwarte Daihatsu Cuore 1.0 Premium.
1
DICK Van Dijk Hoogezand 19 jan 2020
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Auto ingeruild op een beurs is niet bekeken door hun later een rekening van 1500 gekregen ,niet betaald natuurlijk ,de auto die ik bij hun gekocht heb vertoonde ook mankementen, ook bevestigd door 2 onafhankelijke garages,zij weigeren om deze te maken ,door hun teruggekocht en zonder te repareren weer op de site gezet.....
10
Lydia Groningen 29 nov 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en ze doen alles wat in hun vermogen ligt om je te helpen. Ik ben heel blij met Oldeman.
8
Allie Hoogezand 21 jun 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Een mankement met de pollenfilter , snel opgelost
10
Klaas Groningen 20 jun 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Deze garage is gewoon Top! Vriendelijk, Deskundig en Betrouwbaar. Al jaren naar tevredenheid klant. Niet verder Zoeken gewoon Oldeman Boeken :)
7,7
geert froma scheemda 16 okt 2018
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
altijd goede service
10
Will Eisinga Kropswolde 12 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Richard Roosjen Alnere 12 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
8,7
Johan Fockens Groningen 06 okt 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Een aantal jaren geleden een 2e handse Peugeot gekocht bij deze garage. Ook daarna altijd prima geholpen door Garage Auto Oldeman. Dit geef ik ook door aan vrienden en kennissen.
laden...