Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 429 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
liesbeth Harkstede 11 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
heel goed
10
Gerrit Groningen 01 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Erg handig om een garage in de buurt te hebben die bovendien prima werk en erg goede service levert.
10
M. Woltersum 29 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service Deskundig personeel Prettig geholpen
10
Jeroen De Kiel 17 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto Oldeman levert professionele service en geeft betrouwbaar advies. Mijn volgende auto zal ik om die reden wederom bij Auto Oldeman aankopen.
9
P.J. Haren 17 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Goede service, betrouwbaar personeel
10
O Groningen 12 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd behulpzaam, vriendelijk en snel met service. Daarnaast ook nette prijzen! Staan altijd klaar!
9
Herman Kalf Zuidlaren 08 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wat gedaan moet worden wordt gedaan en zelfs meer. Liefde voor auto's is bij alle medewerkers een standaard !
8
Jaap Groningen 06 apr 2022
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Prima en goede service
10
G.J. Lubbers Groningen 06 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kwam 's middags om 15.00uur aan de balie. Melding in mijn display: motorolie spoedig vervangen. Ik kon mijn auto gelijk achterlaten, er was nog ruimte voor een kleine beurt. Tegen 16.45uur al weer gebeld, uw auto staat weer klaar. Betere service kan je niet krijgen. Nog bedankt daarvoor.
10
H.G. Groningen 04 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Zeer prettige mensen waar je met je vragen over de auto terecht kunt. En deskundig natuurlijk.
laden...