Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 379 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Tonnie Bedum 15 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Grandioos
10
Johan Geertruidenberg 13 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top, top, top! Meer dan uitmuntend bedrijf. Na de prettige aankoop van een gebruikte auto - waarvoor we helemaal uit Brabant waren gekomen - hadden wij een paar kleinere opmerkingen over de full service aflevering. Uuteindelijk een misverstand over de onderhoudsintervallen. De wijze waarop en de coulance waarmee dit is rechtgezet, zijn ongekend. De heer Bert Oldeman zelf heeft een service geleverd, die wij zelden hebben meegemaakt. En dat alles in een combinatie van autotechnisch vakmanschap met hoffelijkheid en klantgerichtheid.
10
Lydia Groningen 11 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ze denken mee dat is fijn!
10
klaas groningen 28 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
een garage om zeker aan te bevelen. zeer vriendelijk en gastvrij uitstekend personeel altijd bereid om te helpen ook wanneer je geen afspraak hebt . en ook belangrijk de koffie staat altijd voor je klaar .kom er regelmatig en voel me er zeer prettig bij .onlangs weer een nieuwe auto gekocht. bij hun het is er zeker erg prettig om bij dit bedrijf zaken te doen je komt er bij hun altijd uit . nogmaals een uitstekende garage een aanradertje !!!
10
H.H. Haren 24 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Op heel korte termijn een noodzakelijke reparatie uitgevoerd zodat we met de Kerst de auto kunnen gebruiken.
10
Allie Hoogezand 06 nov 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ook vanmorgen weer snel en vakkundig ons probleem verholpen
10
Vogteloo groenlo 11 sep 2020
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
we heeben onze terios verkocht aan oldeman. Alles top gegaan. Echte aanrader
9
Borgert Haren 14 jul 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Bij Auto Oldeman kan je goed afspraken maken, hebben een prettige service en leveren kwaliteit. Mocht je ergens niet tevreden over zijn, dan kijken ze samen met de klant naar een oplossing.
10
John Groningen 22 apr 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto wilde niet starten en ze kwamen langs in coronatijd. Zelfs deze hulp kreeg de auto niet aan de praat maar de wagen werd netjes opgehaald en gerepreerd. Snel en betrouwbaar en zeer hulpvaardig
10
Nathalie Groningen 16 mrt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Beste lezers, Wij hebben op Vrijdag 13 Maart een tweedehands Daihatsu (met 3 maanden Bovag garantie) bij Garage Oldeman gekocht. De door ons met de verkoper afgesproken werkzaamheden aan de auto (APK, radio, kleine beurt, controle airco en een nieuwe trekhaak) waren correct uitgevoerd. Zelfs een extra matten set en een volle tank benzine waren niet vergeten. Wij bevelen daarom deze garage bij iederéén aan! Groeten van de zwarte Daihatsu Cuore 1.0 Premium.
laden...