Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 369 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

1
DICK Van Dijk Hoogezand 19 jan 2020
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Auto ingeruild op een beurs is niet bekeken door hun later een rekening van 1500 gekregen ,niet betaald natuurlijk ,de auto die ik bij hun gekocht heb vertoonde ook mankementen, ook bevestigd door 2 onafhankelijke garages,zij weigeren om deze te maken ,door hun teruggekocht en zonder te repareren weer op de site gezet.....
10
Lydia Groningen 29 nov 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en ze doen alles wat in hun vermogen ligt om je te helpen. Ik ben heel blij met Oldeman.
8
Allie Hoogezand 21 jun 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Een mankement met de pollenfilter , snel opgelost
10
Klaas Groningen 20 jun 2019
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Deze garage is gewoon Top! Vriendelijk, Deskundig en Betrouwbaar. Al jaren naar tevredenheid klant. Niet verder Zoeken gewoon Oldeman Boeken :)
7,7
geert froma scheemda 16 okt 2018
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
altijd goede service
10
Will Eisinga Kropswolde 12 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Richard Roosjen Alnere 12 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
8,7
Johan Fockens Groningen 06 okt 2018
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Een aantal jaren geleden een 2e handse Peugeot gekocht bij deze garage. Ook daarna altijd prima geholpen door Garage Auto Oldeman. Dit geef ik ook door aan vrienden en kennissen.
10
Anoniem 04 okt 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
10
J. Boelens-Boessenkool Boelens Dalfsen 28 sep 2018
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd prettig! Leenauto wordt voorgereden en tussendoor is er even contact over wat er moet gebeuren! Alles perfect en vriendelijk.
laden...