Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 459 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
G. Groningen 30 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Wat erg prettig is dat er met de klant wordt overlegd over extra onderhoud van materialen cq reparatie. Ook de service voor het terug brengen naar huis en het weer ophalen .
10
Karin Groningen 12 nov 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een goede klantvriendelijke garage, die je geen reparaties aanpraten die niet nodig zijn.
10
B. Veendam 28 okt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekend
9
Iris Groningen 18 okt 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
.
9
B.G. Marshall Appingedam 26 sep 2022
Service 10
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Behulpzaam wat betreft om mijn auto op te halen en weer terug te brengen. Plezierige personeel Ook de volgende keer kan ik weer vragen om mijn auto te halen Dit heeft te doen met mijn leeftijd en rij liever niet naar Groningen.
10
Stoffer Kats Wildervank 23 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Uitstekende
10
N.P. Dekker Groningen 21 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk, behulpzaam, kon meteen terecht, geen hoge bedragen, alles na te zien op de factuur, ze denken mee. Ik ben blij dat ik bij Oldeman mijn auto heb gekocht en dat mijn auto daar in onderhoud is wanneer nodig. Mijn moeder en mijn zusje hebben hier ook hun auto vandaan. Ik raad Oldeman zeker aan!
10
Wim Groningen 20 sep 2022
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Zie hierboven. Nog maar net klant, dus geen uitgebreide ervaring.
10
W.K. Kropswolde 20 sep 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ik heb mijn auto nieuw gekocht bij Garage Oldeman. Daihatsu Cuore Premium. 14 jaar geleden. Er is nooit wat mee. elk jaar APK en onderhoud bij Oldeman. 200.000 km. rijdt nog als nieuw. Volgende week rij ik weer naar Spanje Costa Blanca heen en weer. En door en over de bergen naar Andorra. en de Alpen Galibier, Mont Ventoux, en noem maar op. Altijd betrouwbaar en Supersnel. Bedankt Garage Oldeman.
10
C. Groningen 22 jul 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
APK en een beurt. Mijn auto kan er weer tegen
laden...