Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 410 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
B. Veendam 02 nov 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Prima
10
Wanda van der Knaap Groningen 25 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Iedereen bedankt voor de inzet en medewerking die ik bij garage Oldeman ondervonden heb. En de oplossing die bedacht is om mijn Subaru Justy weer fit te krijgen. Dat was een grotere klus, maar het is gelukt. De motor loopt weer prachtig, schakelt heerlijk. In vol vertrouwen , de volle punten , dik verdiend !
10
Karin Droog GRONINGEN 16 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Er wordt altijd met je meegedacht. Alleen de reparatie/vervanging die nodig is wordt gedaan. Mijn auto, nieuw gekocht bij Oldeman is al meer dan 12 jaar oud. De reparatiekosten zijn tot nu toe nihil.
9
Allie Hoogezand 14 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
We worden steeds goed geholpen met een duidelijk advies.
10
Jan de Jong Groningen 19 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Leuk ontvangen, geen poespas en flexibel. Geven een eerlijke mening en denken mee. Komen de afspraken goed na bij aflevering. Daarom nu ook voor de oudste zoon daar een auto gekocht. Ik kan Oldeman zeker aanbevelen.
10
e bakker Harkstede 05 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
uiterst betrouwbaar
10
Roel Hengelo 07 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer prettig geholpen. Tot volle tevredenheid. Leuk en deskundig personeel. Alle contacten als zeer prettig ervaren
10
Yvonne Ording Eenrum 06 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Valt niks aan toe te voegen. Aanbevelen doe ik nooit, nergens mee.
9
Borgert Haren 02 jul 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Wij hebben onze auto niet alleen in onderhoud, maar we hebben deze ook hier gekocht (de 2de inmiddels ook). Zowel bij aankoop en onderhoud zijn er duidelijke afspraken en leveren ze goede service. Ga zo door!
8
H Groningen 30 jun 2021
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Deskundigheid, redelijke tarieven ennmeedenkend.
laden...