Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 406 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Jan de Jong Groningen 19 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Leuk ontvangen, geen poespas en flexibel. Geven een eerlijke mening en denken mee. Komen de afspraken goed na bij aflevering. Daarom nu ook voor de oudste zoon daar een auto gekocht. Ik kan Oldeman zeker aanbevelen.
10
e bakker Harkstede 05 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
uiterst betrouwbaar
10
Roel Hengelo 07 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer prettig geholpen. Tot volle tevredenheid. Leuk en deskundig personeel. Alle contacten als zeer prettig ervaren
10
Yvonne Ording Eenrum 06 jul 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Valt niks aan toe te voegen. Aanbevelen doe ik nooit, nergens mee.
9
Borgert Haren 02 jul 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Wij hebben onze auto niet alleen in onderhoud, maar we hebben deze ook hier gekocht (de 2de inmiddels ook). Zowel bij aankoop en onderhoud zijn er duidelijke afspraken en leveren ze goede service. Ga zo door!
8
H Groningen 30 jun 2021
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Deskundigheid, redelijke tarieven ennmeedenkend.
10
O Groningen 26 jun 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
ik kom al meer dan 10 jaar bij Auto Oldeman, altijd perfecte service, zeer klantvriendelijke, kundige vakmensen! Een aanrader voor ieder die een auto zoekt of onderhoud nodig heeft aan de auto.
10
F.C van der Wal Usquert 23 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto wordt opgehaald door L.Haalboom En in de avond weer teruggebracht door Lennard. Wij wonen beiden in Usquert een.woord geweldige service. En bij extra kosten of bijzonderheden stuurt hij even een berichtje toppie.
10
Andrés Groningen 23 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
goede service, snelle reactie en vriendelijk.
10
J.Boelens-Boessenkool Dalfsen 19 jun 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
We zijn inmiddels al vier jaar verhuisd en moeten bijna 100 km rijden maar blijven graag bij Oldeman. Altijd goede service en een leenauto.
laden...