Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Oldeman MobiliteitsGarantie

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto met kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lampje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst 's ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn. Dit is zo’n moment waarbij mobiliteitsgarantie gunstig kan zijn

Onderhoud aan uw auto is belangrijk, daarmee voorkomt u de kans dat u stil komt te staan met auto. Daarom krijgt u bij een onderhoudsbeurt bij AutoFirst Oldeman een AutoFirst Oldeman Mobiliteitspas die een jaar geldig is. Met deze pas heeft u recht op mobiliteit. Wat wil dat nu zeggen? Mocht u, ondanks het uitvoeren van onderhoud toch stil komen te staan, dan zal AutoFirst Oldeman u weer op weg helpen.

Wanneer u stil komt te staan met uw auto door pech, zal de AutoFirst Oldeman Pechhulpservice alarmcentrale samen met u kijken naar een passende oplossing. Dit bestaat uit het geven van technisch advies en wanneer dit niet afdoende is, komt de gespecialiseerde autohulpdienst naar u toe. Binnen Nederland zijn wij normaal gesproken binnen 30-40 minuten bij u.

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie in Nederland bij uitgevoerd voorgeschreven jaarlijks onderhoud en/of reparaties.

 

Bovag garantie

Occasions

Lees meer
Bovag garantie

Daihatsu dealer

Lees meer
Bovag garantie

Subaru dealer

Lees meer
Bovag garantie

Piaggio dealer

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het is weer lente, dus tijd om uw winterbanden te vervangen! Lees hier waarom.

Lees meer